Gordelroos (herpes zoster) en gordelroosolie.

Gordelroos (Herpes Zoster), is een zeer pijnlijke, plotseling optredende huidreactie, die gepaard gaat met rode plekken en kleine, met vocht gevulde blaasjes. Het wordt veroorzaakt door heractivering van het waterpokkenvirus.

De blaasjes kunnen ineens opkomen, maar er kan vooraf een branderige pijn waargenomen worden, terwijl er nog niets zichtbaar is. Een gordelroosinfectie wordt veroorzaakt door hetzelfde virus dat bij kinderen de welbekende waterpokken doet ontstaan, het Varicella zoster virus.

Het virus blijft gedurende het gehele leven in bepaalde cellen aanwezig (zenuwknopen in het ruggenmerg) zonder dat het problemen hoeft te veroorzaken. Bij een slechte weerstand of zoals tegenwoordig veel blijkt voor te komen: door stress, wordt het virus weer actief en veroorzaakt gordelroos.

Sinds een ruim drie jaar stel ik een gordelroosolie samen en het succes is overweldigend.

De etherische oliën die ik oplos in een basisolie, zijn virusremmend, immuunversterkend en jeuk- en pijnstillend. Belangrijk om te weten: De gordelroosolie wordt cliëntgericht samengesteld door mij, want niet iedereen heeft dezelfde klachten, leeftijd of conditie. Het product bevat etherische oliën en dat vraagt kennis van zaken. Verantwoord omgaan met de dosering, inhoudsstoffen etc. is een dus een vereiste en ik heb veel ervaring en kennis in huis. Stel daarom gerust vragen over veiligheid van de inhoudsstoffen en waar je op moet letten bij de aanschaf.

De reacties van mijn cliënten en ook de ervaring van een gezinslid, die een tijdje terug ook gordelroos kreeg, zijn heel positief. De blaasjes drogen heel snel in en het branderige gevoel en de jeuk nemen snel af. Een berichtje van een tevreden gebruikster:

Even een berichtje over het verloop van de gordelroos bij mijn dochter. Ik heb de olie dinsdagmiddag gekregen en heb het diezelfde avond bij haar gebruikt.Woensdagochtend waren een groot deel van de blaasjes al aan het indrogen en donderdagochtend waren alle blaasje korstjes geworden.De dagen daarna ben ik de olie blijven gebruiken en dan met name als ze aangaf jeuk te hebben. Inmiddels zijn alle korstjes verdwenen en heeft ze geen klachten meer.De olie heeft het hele genezingsproces versneld en de klachten van jeuk en pijn weggenomen. Ik zal een ieder die gordelroos heeft deze olie aanraden. Bedankt dat je de olie zo snel kon leveren!

Heeft u belangstelling voor de gordelroosolie, vul dan het contactformulier in en u krijgt vrijblijvend informatie.

 

Bestellen via mijn webwinkel kan ook:

 

www.mijnwebwinkel.nl/winkel/kamille