Mijn naam is Olga Hulzink-Boshuizen. Na mijn opleiding tot verpleegkundige H.B.O heb ik een aantal jaren gewerkt in een regionaal ziekenhuis. Daarna ben ik me gaan toeleggen op de aromatherapie.

Ik startte een eigen praktijk, eerst vanuit huis, maar later ook vanuit (productie)ruimte aan de Broekboomstraat 5 te Lichtenvoorde. Tijdens mijn aanwezigheid kan iedereen daar binnenlopen voor advies! Rgelmatig komt men ook een besteld product afhalen op mdit adres. Heel veel van mijn producten worden echter verkocht via mijn webwinkel Kamille.
Ik bezit een uitgebreide collectie vakliteratuur waarvan iedereen op aanvraag gebruik mag maken. Zo kunnen leerlingen van het voorgezet onderwijs b.v. dingen opzoeken voor een werkstuk. Ik kan ze ook met raad en daad terzijde staan.

Om mijn kennis op het gebied van anatomie, fysiologie en pathologie op te frissen hebt de opleiding "Medische basiskennis" gevolgd aan de H.V.N.A. te Arnhem.

In 2006 voltooide ik de opleiding aromatherapie aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord Nederland te Meppel.

In 2008 heb ik de opleiding tot natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur afgerond.

Tevens volgde ik de opleiding "Wetenschappelijke aromatherapie" gedoceerd door Annette Muyleart.  Deze opleiding benadert de aromatherapie geheel volgens de chemie van etherische oliën.

2009: cursus "Aromazorg en kanker" verzorgd door "De Levensboom", centrum voor complementaire zorg. Docente Madeleine Knapp Hayes-Wellhüner. Ook volgde ik daar de cursus over palliatieve zorg en aromatherapie.

2012 was het jaar waarin ik me toelegde op de gemmotherapie. Ik had al een gedegen kennis opgedaan door diverse cursussen te volgen, o.a. bij het productiebedrijf Herbalgem. Ik wilde mijn kennis echter nog uitbreiden en heb nog 3 cursussen gevolgd, te weten de Basisbijscholingscursus, Masterclass 1 (gemmotherapie volgens Pol Henry) en Masterclass 2 (Mineraal gemmo's) gedoceerd door Ron Zoet.

Een andere passie - naast het maken van producten - is het geven van lessen over aromazorg. Den Es, kleinschalig wonen voor mensen met dementie en ziekte van Korsakov, zijn na het volgen van de lessen, zeer enthousiast aan de slag gegaan en hebben inmiddels prachtige resultaten bereikt!

Recentelijk heeft ook een grote groep medewerkers van Stichting "de Lichtenvoorde" (voor jong volwassenenen met een meervoudige beperking) kennis mogen maken met de veelzijdige werking van aromazorg.

Kennis opdoen en doorgeven doe ik met groot plezier en bevlogenheid!

Voor vragen mag u mij altijd mailen!

Olga Hulzink-Boshuizen