Workshop "De kracht van geuren".

In deze workshop maken we een reis door het land van de geuren. We leren hoe het lymbisch systeem werkt en hoe geuren langs deze weg onze stemmingen en emoties kunnen beïnvloeden.

Aan de hand van diverse voorbeelden wordt duidelijk hoe het mogelijk is dat etherische oliën stemmingsverbeterend kunnen werken. Miscchien kom je er wel achter wat voor type je bent....een bloemtype of wellicht een kruidentype. Wat zegt dat over jou en hoe kun je daar gebruik van maken. 

Er valt natuurlijk een heleboel te ruiken en zelfs wel wat te proeven. Je kunt zelf ervaren wat een voetenbadje doet met een olie die je zelf gekozen hebt aan de hand van het aangeboden lesmateriaal.

Prijs op aanvraag.

Inclusief:

Een mooie reader en een setje oliën die besproken worden.

Koffie, (kruiden)thee, water of fris en iets lekkers.

Andere workshops aangeboden door Kamille&Co:

Leuke, maar vooral interessante workshops

Aromatique Kamille heeft de volgende wokshops samengesteld maar in overleg kunnen er nieuwe onderwerpen  aangeboden worden. Gedacht kan worden aan :

Parfum maken
Ontwikkel je eigen parfum; leer wat de mogelijkheden zijn en ga zelf aan de slag. Je gaat naar huis met een heerlijk persoonlijk parfum, of een geurtje voor je vriend/vriendin, vader of moeder of wie je dan ook verwennen wilt. Een badolie maken of een fijne lotion kan natuurlijk ook.

Etherische oliën voor moeder en kind
In deze korte cursus leer je hoe je etherische oliën in kunt zetten voor kleine kwaaltjes en ongemakken bij (de aanstaande ) moeder en baby of groter kind. Pijntjes en verkoudheidjes zijn te verhelpen of te voorkomen doormiddel van verdampen van een olie, het maken van een smeersel of het aanleggen van een pakking of kompres. Een onrustig buikje? Een heerlijk massage met warme olie kan rustgevend werken. De mogelijkheden zijn legio!

Basiscursus aromazorg
Aromazorg staat steeds meer in de belangstelling en wordt al veelvuldig toegepast in verzorginginstellingen en hospices. Tijdens deze cursus worden handvatten aangereikt voor het verlichten van kleine of grotere ongemakken. Denk aan onrust en slapeloosheid,  een slechte circulatie of ondersteuning tijdens griepperiodes.
Een aanraking doormiddel van een handmassage doet wonderen bij eenzame ouderen; door deze eenvoudig aan te leren handeling kunnen bijv. vrijwilligers veel bereiken. Het geven van een voetenbadje kan verkwikkend werken, maar ook zorgen voor een goede nachtrust en betere doorbloeding.

Snuffelcursus
Leer tijdens deze cursus de basisvaardigheden van een aromatherapeut.
Inhoud:
Korte bespreking over het ontstaan van aromatherapie, winningmethodes en inzetbaarheid.
Bespreking van de belangrijkste en nuttigste etherische oliën en basisoliën.
Waar moet je op moet letten bij de aanschaf van een olie.
Hoe gebruik je een olie op een veilige manier.
Gebruiksmethodes.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op via de telefoonnummers op de contactpagina of vul het contactformulier in.

Themaworks op aanvraag.

Graag tot ziens,

Olga Hulzink